Aglio e Olio

Ingredienser:

  • 150-200 g tørret Spaghetti pr. person 

  • 1-2 Frisk rød Chili  

  • 3-4 fed Hvidløg 

  • 1 Håndfuld Persille

  • Olivenolie

  • Salt & Peber

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. 

Skær chili og hvidløg i tynde skiver, og hak persillen groft. 

Hæld Olivenolien i en kold Wok eller dyb pande.
Put chili og hvidløg i olien og varm det hele langsomt op ved middel varme.
På denne måde afgiver både hvidløg og chili mest mulig smag til olien. 

Når chili og hvidløg har simret i olien i 3-4 minutter, hældes den færdigkogte pasta i panden, og den hakkede persille, salt og peber tilsættes.  

Bland det hele godt sammen, og server retten rygende varm - gerne med Hvidløgsbrød til.