Champignon Sauce
Ingredienser:
100 g Smør
1-2 spsk. Mel
ca. 150 g Champignon i kvarte eller skiver
ca. 35-40 g Skalotteløg, Rødløg eller alm. Løg
1-2 fed Hvidløg (pressede)
½ l Champignon Bouillon (jeg bruger Knorr Fond du Chef)
250 ml. Cremefine eller Fløde
Evt. Sovsekulør
Salt & Peber
Skær champignon i kvarte og snit løg meget fint

Smelt halvdelen af smørret i en gryde og svits løg og champignon.

Tilsæt resten af smørret, hvidløg og rør melet i.
Tilsæt bouillon - du kan enten opløse bouillon i vand inden, eller tilsætte ½ l vand direkte i saucen sammen med bouillonen.
Tilsæt Cremefine og lad saucen koge godt igennem.
Tilsæt sovsekulør hvis du gerne vil have en brun sauce.
Smag til med salt og peber og server saucen varm til alle slags kød.
