Cocktailpølser i Butterdej (med ost)

Ingredienser:

  • 1 rulle færdig Butterdej

  • 1 pakke Cocktailpølser

  • Cheddar eller Mozzarella (revet)

  • Salt & Peber +  eventuelt andre krydderier 

  • Æg til pensling

  • Sesamfrø 

Tænd ovnen på 200° (alm. ovn)

Læg butterdejspladen på et bord eller skærebræt og fordel osten på halvdelen af pladen.
Drys med salt og peber, samt eventuelle andre krydderier. 

Fold den anden halvdel af dejen hen over osten.

Rul dejen ud til dobbelt størrelse, så osten er presset godt ind i dejen.

Skær dejen i ca 0,5 cm. brede strimler med en pizzaskærer eller skarp kniv. 

Tag en strimmel dej og rul den rundt om en cocktailpølse.
Læg pølserne på en bageplade, beklædt med bagepapir.

Pensl med sammenpisket æg, og drys sesamfrø over. 

Bag pølserne i den 200° varme ovn i 15-20 minutter - hold øje med dem, da der er forskel fra ovn til ovn. 
De skal være gyldne og sprøde.
Server pølserne med det samme med en god dip eller dressing