Lakridsmandler

Ingredienser:

  • 300 g Mandler

  • 1½ spsk. Lakridspulver

  • 3 spsk. Groft Salt

  • 3 dl. Kogende Vand

  • Evt. ekstra Lakridspulver og Salt til de færdige mandler

Skyl mandlerne grundigt under rindende vand.
Put mandlerne i en skål sammen med lakridspulver og salt.

Hæld det kogende vand over mandlerne, og lad dem stå i ca. 30 minutter og trække.

Tænd ovnen på 175° varmluft, så den kan varme op. 

Hæld vandet fra - brug gerne en si, så al vandet bliver siet fra mandlerne. 

Beklæd en bageplade med bagepapir og spred mandlerne ud.
Sæt bagepladen i den 175° varme ovn, og lad mandlerne bage i 20-30 minutter.

Lad mandlerne køle af i et par minutter på bagepladen. Ryst gerne mandler i en pose med lidt ekstra lakridspulver og evt. lidt fint salt. 
Herefter kan de serveres som en snack, som en del af Tapas.