Pasta med Tomatpesto, Porrer & Bacon
Ingredienser: (1 person)
150 g tørret pasta
100 g Bacon i tern/skiver
1 fed Hvidløg
ca. 10 cm. Porrer (30-40 g)
Salt & Peber
1-2 spsk. Tomatpesto (se evt. opskrift på hjemmelavet her)
Evt. lidt Revet Parmesanost
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Snit porre og hvidløg i tynde skiver.
Varm en dyb pande op og lad bacon tern/skiver stege ved middelvarme.
Når baconen er næsten færdig, tilsættes porrer og hvidløg og lad det hele stege lidt videre i 3-4 minutter.
Tilsæt pasta og tomatpesto og varm hele retten godt igennem.
Server retten med det samme - gerne med et godt brød, hvidløgsbrød, eller som tilbehør til en kødret.
Hvis der er rester, kan resterne sagtens varmes dagen efter, eller spises kolde som pastasalat.