Spicy Kyllingelår

Ingredienser: 

  • 10-12 Kyllingelår

  • 2 dl. Olie

  • 2 spsk. Groft Salt

  • 1 spsk. Peber

  • 1 spsk. Paprika

  • 1 tsk. Knust Chili

  • 1 spsk. Barbecuekrydderi

  • 2 spsk. Tørrede Hvidløgsflager eller knust hvidløg

Put alle ingredienserne i en stor frysepose. 

Put kyllingelårene ned i posen og ryst det hele grundigt, så olie og krydderier fordeles overalt på lårene. 

Læg et ark bagepapir i en bradepande og fordel kyllingelårene i et lag.
Steg kyllingerne i midten af en 200 grader varm ovn (ikke varmluft) i ca. 45 minutter.

Lårene skal være gyldne og sprøde.
Server lårene med en salat, kartoffelsalat, pastasalat eller andet tilbehør. De smager også dejligt kolde.