Spicy Pølsemix

Ingredienser: (4 personer)

  • 6-700 g kolde Kartofler (gerne Aspargeskartofler)

  • 1 Løg

  • 2-3 fed Hvidløg

  • 1 Porre

  • 1 Snackpeber

  • 1 dåse Hakkede Tomater 

  • 2-3 Chili-Cheddar Pølser (Gøl)

  • ½-1 dl Fløde eller Creme Fine

  • 1 tsk. Cayennepeber

  • 1 spsk. Paprika

  • 1 spsk. Oregano

  • Salt & Peber

  • Smør, Olie eller Margarine til stegning

  • Evt. Persille til pynt og Spejlæg

Skær kartofler, grøntsager og pølserne i mindre stykker.

Varm fedtstoffet op på en stor pande med høje kanter.
Start med at svitse løg og kartofler et par minutter før resten af grøntsagerne og pølserne kommes på panden. 

Når det hele har taget lidt farve, puttes alle krydderierne i, og der røres godt rundt. Pas på det ikke brænder på. 

Tilsæt de hakkede tomater og fløde/creme fine og rør forsigtigt rundt indtil det hele er godt blandet. 

Lad hele retten varme godt i gennem, under omrøring et et par minutter, og smag evt. til mere salt og peber.

Server retten med et drys af Persille, og gerne med et godt stykke brød til - evt. ristet Rugbrød og/eller et spejlæg.