Steak Sauce
Ingredienser:
40-50g Smør
1 lille fintsnittet Løg
1 fintsnittet Hvidløg
1-2 spsk. Mel
½ l Oksebouillon / Fond (jeg bruger Knorr's Fond du Chef)
1 dl Fløde eller Cremefine
Sovsekulør
Salt & Peber
Hak løg og hvidløg meget fint.
Smelt smør i en lille gryde eller kasserolle og lad løg og hvidløg simre til de er møre, men de skal ikke blive brune.
Put melet i gryden og rør godt indtil der ikke er nogle klumper i.
Opløs bouillonen i kogende vand, og tilsæt bouillon og fløde lidt af gangen - sørg for at røre godt hele tiden, så der ikke kommer klumper i sovsen.
Lad sovsen koge godt igennem.
Smag til med salt og peber og tilsæt kulør indtil saucen har den ønskede farve.
Saucen passer godt til alle slags kød og stege.