Steak Sauce

Ingredienser:

  • 40-50g Smør

  • 1 lille fintsnittet Løg

  • 1 fintsnittet Hvidløg 

  • 1-2 spsk. Mel  

  • ½ l Oksebouillon / Fond (jeg bruger Knorr's Fond du Chef)

  • 1 dl Fløde eller Cremefine

  • Sovsekulør

  • Salt & Peber

Hak løg og hvidløg meget fint.
Smelt smør i en lille gryde eller kasserolle og lad løg og hvidløg simre til de er møre, men de skal ikke blive brune. 

Put melet i gryden og rør godt indtil der ikke er nogle klumper i.

Opløs bouillonen i kogende vand, og tilsæt bouillon og fløde lidt af gangen - sørg for at røre godt hele tiden, så der ikke kommer klumper i sovsen. 
Lad sovsen koge godt igennem.
Smag til med salt og peber og tilsæt kulør indtil saucen har den ønskede farve.
Saucen passer godt til alle slags kød og stege.