Hvidløgsbrød med Ost

Ingredienser:

  • 1-2 Flutes (gerne hjemmebagt, se opskrift her)

  • 200 g Blødt Smør, gerne Lurpak Smørbar

  • 1 bundt Persille (hakket)

  • 2-3 fed Hvidløg (pressede)

  • 100 g Revet Mozzarella

  • Salt & Peber

Tænd ovnen på 200° (varmluft).
Bland smør med pressede hvidløg, hakket persille og salt og peber.

Put den revne ost i skålen - sørg for at der ikke er store "klumper" af ost.

Rør det hele godt sammen med en gaffel.

Skær flutet i mindre stykker og skær dem midt over. 
Smør hvert brød med ca. 1 tsk. hvidløgssmør med ost. 

Læg de smurte hvidløgsbrød på en rist og bag dem i den 200° varme ovn til osten er helt smeltet og overfladen er gylden.

Server de lækre hvidløgsbrød med det samme som en forret, snack eller som tilbehør til supper eller kødretter.