Spiralgulerødder med Porrer & Spidskål
Ingredienser:
3-4 Gulerødder (de skal være lidt tykke)
1 Porre
½ Spidskål
2-3 fed Hvidløg
1 Rød Chili
Olivenolie
Salt & Peber
Spidskål og porrer kan udskiftes med andre grøntsager.
Skræl gulerødderne og lav spiraler af dem i Spiralizeren.
Skær porreren i mindre stykker.
Snit det halve spidskål i tynde strimler.
Skær den røde chili og hvidløgene i tynde skiver.
Varm olien op i en Wok eller dyb pande.
Tilsæt chili og hvidløg og svits dem i et par minutter.
Tilsæt gulerødder, spidskål og porrer og rør det hele godt sammen.
Steg blandingen ved middelhøj varme i 5-10 minutter - alt efter hvor meget "bid" du vil have i grøntsagerne.
Server Spiralgulerødder som tilbehør til alle former for kødretter - f.eks. en Hakkebøf, Karbonade, eller Mørbrad - kun fantasien sætter grænser.