Rucola-Løgsovs

Ingredienser:

  • 1 stort Løg

  • 50 g Margarine 

  • 2-3 spsk. Mel  

  • 1 l Mælk

  • 1-2 håndfulde Rucola

  • Salt & Peber

Hak løgene groft.
Smelt margarinen og put de hakkede løg i - løgene må ikke bliver brune.

Tag løgene op, og gem til sovsen er lavet.
Smelt margarinen til sovsen i en gryde og tilsæt melet. 

Rør godt rundt, indtil mel og margarine er helt samlet.
Tilsæt mælken lidt af gangen og rør godt, så der ikke er nogle klumper.
Lad sovsen koge godt igennem efter hver gang du tilsætter mælk for at fornemme tykkelsen. 

Når sovsen har den rette konsistens, tilsættes løgene og den hakkede rucola. 

Kog sovsen rigtig godt igennem, og smag til med salt og peber.
Server sovsen varm til Paneret flæsk, Stegt flæsk, Frikadeller, Fiskefrikadeller eller alle mulige andre ting, som bare trænger til en god alternativ Persillesovs!