Stegt Flæsk - Sous Vide

Ingredienser: 

  • Stegeflæsk 

  • Salt & Peber

Skær flæsket i skiver - gerne lidt tykke skiver, så de ikke tørrer ud når de tilberedes færdig i ovnen.

Krydr med salt og peber - og evt. andre krydderier.

Vakuumpak flæsket. 

Sæt staven til 60° - hvis der er timer på, skal den stå til 6 timer efter kødet kommer i. 

Flæsket ser super kedeligt ud når det kommer ud af posen, men bare rolig... det skal nok blive rigtig godt!

Krydr evt. med lidt mere salt og peber, og læg flæsket på en rist. Det er en god idé at have en bradepande under risten, da fedtet drypper fra flæsket under tilberedningen.
Sæt flæsket i en 
220° varm ovn (varmluft) i ca. 20 minutter - hold godt øje med det undervejs, og vend flæsket når halvdelen af tiden er gået, så det bliver ens på begge sider. 
Læg det færdige flæsk på fedtsugende papir. 

Server flæsket med Kartofler og Persillesovs, Løgsovs eller mit meget vellykkede eksperiment, en Rucola-Løgsovs.